ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ  Mytherm  ΣΕ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ


Απόλυτα επιτυχημένος και  με μεγάλο ενδιαφέρον συνεργασιών,  έκλεισε ο κύκλος παρουσιών της εταιρίας Mytherm σε μία σειρά εκθέσεων στην Ελλάδα ,HORECA  και Climatherm και στο εξωτερικό PROGETTO FUOCO και BIE/MCE ITALY .
Με την ευκαιρία των εκθέσεων η εταιρεία παρουσίασε μια σειρά προϊόντων της:

  • Λέβητες και μονάδες με καύσιμο πετρέλαιο, pellet , ξύλο και βιομάζα
  • Μονάδες με τεχνολογία συμπύκνωσης, με καύσιμο πετρέλαιο
  • Πλαστικές δεξαμενές πετρελαίου και νερού καθώς και της νέας πλαστικής δεξαμενής υπόγειας τοποθέτησης
  • Δεξαμενές βιολογικού καθαρισμού λυμάτων, λιποσυλλέκτες επαγγελματικών χώρων
  • Λέβητες παραγωγής Ζ.Ν.Χ .
  • Ηλιακούς υβριδικούς λέβητες, θέρμανσης και Ζ.Ν.Χ.
  • Αερόσομπες με καύσιμο pellet, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα
  • Των νέων inverter γερμανικών κυκλοφορητών  WITA
  • Ηλιακούς θερμοσίφωνες, και του νέου  Boiler hofamat   υψηλής τεχνολογίας με απεριόριστη διάρκεια ζωής

Η εταιρία Mytherm  είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία λεβήτων pellet  στην Ελλάδα πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008, παράγει σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ, έχει την έδρα της στη Β.Ι.ΠΕ. Θεσσαλονίκης.


Θεσσαλονίκη – 1/9/2014

Η εταιρία μας στα πλαίσια της εξυπηρέτησης και της υποστήριξης των πελατών της, καθετοποιεί τις υπηρεσίες της, προσφέροντας σας καύσιμο υλικό pellet από κορμό οξιάς, με πολλή μεγάλη θερμογόνο δύναμη, άνω των 5,65 Kw και χαμηλά ποσοστά στάχτης, κάτω από 0,76%.
pellet-kafsimo2
Η στάχτη είναι λευκή – καθαρή και δεν επιβαρύνει το μηχάνημα λόγω της σύστασής του (ειδικό βάρος) και παραμένει στο σταχτοδοχείο, από όπου είναι εύκολο να απομακρυνθεί χωρίς να λερώσει το εσωτερικό του μηχανήματος.

Σε πλήρη αντίθεση με τα pellet από πεύκο, που κατά κόρον εισάγονται στην Ελλάδα δε μπουκώνει και δεν καταστρέφει σε βάθος χρόνου το μηχάνημα.

Το pellet σαν καύσιμο χρησιμοποιείται τα τελευταία 10-15 έτη.
Το ξύλο σαν καύσιμο, με την μορφή του καυσόξυλου, χρησιμοποιείται σε λέβητες και ξυλόσομπες εδώ και αιώνες.

Δείτε περισσότερα …

Θεσσαλονίκη – 05/03/2013

Αγαπητοί φίλοι και Συνεργάτες,

news

Μετά χαράς επανέρχομαι, σύντομα μετά την κλαδική έκθεση Energy Tech, για να σας ενημερώσω ότι λίαν συντόμως, εντός του μήνα Μαρτίου, η εταιρεία μας θα έχει σε παραγωγή μηχανήματα Angela, Ioli , Thalia, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν και με καύσιμο πυρήνα, με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά (ποιότητα καύσης, ποσοστό στάχτης, χρόνος συντήρησης και με αυξημένο βαθμό απόδοσης 93% + – ισάξια του pellet). Προϋπόθεση η χρήση πιστοποιημένου πυρήνα, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιείται είτε σε μορφή pellet, είτε σπασμένου πυρήνα. Αυτή η εξέλιξη μπορεί να εφαρμοστεί και σε υπάρχοντα, ήδη εγκατεστημένα μηχανήματα με μια μικρή επιβάρυνση και με μία μικρή παρέμβαση μόνο σε 10 λεπτά. Αυτό μας δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα να κινηθούμε σε ελαιοπαραγωγικές περιοχές, στις οποίες υπάρχει σε αφθονία η α’ ύλη του πυρήνα και σε πολύ καλές τιμές.

Σε συνδυασμό με την υποτονικότητα της οικιακής θέρμανσης, θα πρέπει να κινηθούμε στοχευμένα σε επαγγελματικές χρήσεις , εργοστάσια, βιοτεχνίες, θερμοκήπια, κτηνοτροφικές και γεωργικές μονάδες, ξενοδοχεία και άλλους επαγγελματικούς χώρους.

Η γκάμα των προϊόντων μας είναι η μεγαλύτερη της αγοράς και περιλαμβάνει:

μηχανήματα αέρα (αερολέβητες), από 9 – 30 Kw και κατόπιν παραγγελίας έως 250 Kw
μηχανήματα νερού εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, από 18 – 60 Kw & 80 – 100 Kw κατόπιν παραγγελίας
ξυλολέβητες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, από 21 έως 250 Kw
λέβητες μικτής καύσεως (ξύλο, pellet, πυρήνα, βιομάζα ) 35 – 250 Kw με ρίψη καυσίμου(μεγάλη απόδοση)
καυστήρες pellet 30 – 400 Kw
αερολέβητες επαγγελματικών χώρων έως 200 Kw
ηλιακούς θερμοσίφωνες 120 – 300 lt & compact 150 – 200 lt
επίπεδοι επιλεκτικοί συλλέκτες και συλλέκτες κενού
boiler λεβητοστασίου 150 – 9.000 lt
δοχεία αδράνειας buffer 500 – 2.000 lt.

Διαθέτουμε πλέον όλα τα πιστοποιητικά για μηχανήματα Pellet αέρα με πιστοποιημένο βαθμό απόδοσης 93,6%, pellet νερού με πιστοποιημένο βαθμό απόδοσης 93,4% και ξύλο νερού με πιστοποιημένο βαθμό απόδοσης 91,5% (κορυφαίες αποδόσεις) και φυσικά το ISO παραγωγής 9001. Έχουμε τη τεχνογνωσία παραγωγής, εφαρμογής, εκπαίδευσης και υποστήριξης των προϊόντων και μπορούμε να σας στηρίξουμε σε οποιαδήποτε ανάγκη υπαγωγής σε προγράμματα ΕΣΠΑ ή αναπτυξιακού ή και εξοικονομώ κατ’ οίκον.

Όπως πολλοί γνωρίζετε, στο άμεσο μέλλον θα διαθέτουμε ειδικά μοντέλα μπαλκονιού 18 – 28 κw, compact διαστάσεων (W x L x H 450 x 900 x 1100 ή 500 χ 600 χ1450), για τοποθέτηση σε στενά πίσω μπαλκόνια. Σας ενημερώνουμε ότι διαθέτουμε εργαστήριο δοκιμών και εκπαίδευσης των συνεργατών μας, διαρκή παρακαταθήκη ανταλλακτικών και άμεση δυνατότητα επέμβασης, σε θέματα τα οποία ο συνεργάτης μας δε μπορεί να αντιμετωπίσει.

Η εταιρία μας ξεκίνησε κατά την διάρκεια της Energy Tech προσπάθεια δημιουργίας φορέα κατασκευαστών (σωματείο ) συστημάτων θέρμανσης με καύση στερεών καυσίμων και βιομάζας. Σκοπός του σωματείου θα είναι η καθιέρωση προτύπων ποιότητας, η προστασία του περιβάλλοντος (ατμοσφαιρική ρύπανση) από μη πιστοποιημένες κατασκευές ή εισαγωγές , η φωνή των κατασκευαστών που απουσιάζει (πολλές φωνές για εμάς χωρίς εμάς) και τέλος η εμπέδωση συνειδήσεως σε κάθε ενδιαφερόμενο και μη, για το παρόν και το μέλλον των στερεών καυσίμων, τα οποία ήρθαν για να μείνουν.

Με εκτίμηση,
Τσοπουλίδης Μακάριος