Πέλλετ & μπριγκέτες σε τιμή χονδρικής

Η εταιρεία MIK EUROPE Mytherm στα πλαίσια της εξυπηρέτησης και υποστήριξης των πελατών και των συνεργατών της και την βελτίωση απόδοσης των προϊόντων της, ξεκίνησε από το 2011 την εμπορική διάθεση στερεών καυσίμων σε μορφή pellet, μπριγκέτα και μπριγκέτα κάρβουνο BBQ. Το 2015 η εταιρία προσθέτει στον παραγωγικό τομέα της την συσκευασία και τυποποίηση για το καύσιμο pellet με δυναμική 30.000 τόνους ανά έτος.
Τα κριτήρια επιλογής των καυσίμων είναι η ασφαλή λειτουργία, η υψηλή θερμογόνος δύναμη και η μικρότερη δυνατή επιβάρυνση των μηχανημάτων καύσης με υπολείμματα στάχτης και αποφυγή έκλυσης επικινδύνων αερίων καύσης για την ελάχιστη φθορά του εσωτερικού του μηχανήματος.
Επιλέγουμε πάντα στερεά καύσιμα από 100% φυσικό ξύλο χωρίς χημικά πρόσθετα και ρετσίνι, από διάφορες ποικιλίες ξύλων, Έλατο, Πεύκο, Οξιά, Δρυ.
Μερικοί παραγωγοί στερεών καυσίμων, προσθέτουν χημικού τύπου υλικά, για την οπτική και μηχανική βελτίωση του υλικού που διακινούν, αυτό μπορεί να καταστεί επικίνδυνο και επιβλαβές για το μηχάνημα αλλά και για το χρήστη.
Το καύσιμο pellet συσκευάζεται σε πλαστικές σακούλες των 15 kg που τοποθετούνται πάνω σε ξύλινη παλέτα σε σύνολο 65 – 78 bags με συνολικό βάρος 975 kg έως 1170 kg.
Δύναται η παράδοση του σε μεγάλη πλαστική σακούλα, big bag, 1000 – 1.300 kg για χρήστες με υψηλές καταναλώσεις.

Royal Pellet Α1 Power Pellet Virgin Pellet Pinocella Pellet
MyPellet Red MyPellet Green Mypellet Orange Crown Forest Pellet
Schweighofer Pellet

Το καύσιμο μπρικέτα συσκευάζεται σε συσκευασίες των 5 – 10 τεμαχίων, συνολικού βάρους 10 kg και τοποθετείται σε ξύλινη παλέτα με συνολικό βάρος 1000 kg.
H μπρικέτα κάρβουνο BBQ συσκευάζεται σε χαρτοκιβώτιο σε βάρη 5 ή 10 kg και τοποθετείται σε ξύλινη παλέτα βάρους 1000 kg.

Briquettes Nelson Briquettes Pini kay Briquettes Nestro Briquettes Charcoal BBQ
Briquettes_Charcoal_BBQ