Η Ελλάδα είναι μία χώρα που ο ήλιος 300 ημέρες τον χρόνο μας ζεσταίνει με την παρουσία του. Από εμάς εξαρτάται ο βαθμός που θα εκμεταλλευτούμε αυτήν την ενέργεια.

Ηλιακοί θερμοσίφωνες compact CL

Η εταιρία μας, έχοντας 25 χρόνια εμπειρία στην ηλιακή ενέργεια, παράγει ένα νέο μοντέλο ηλιακού θερμοσίφωνα, σειράς compact, με υλικά μεγάλης αντοχής στον χρόνο

Ο νέος τύπος CL ενσωματώνει, σε μία compact κατασκευή, τον επιλεκτικά βαμμένο συλλέκτη και το boiler και δεν έχει κινούμενα και αναλώσιμα μέρη, γεγονός σημαντικό, γιατί δεν απαιτεί καμία συντήρηση.

Η μορφή της κατασκευής του τον διαφοροποιεί από τα κλασικά ηλιακά, αποθηκεύει την απορροφημένη ενέργεια στο boiler σε ατμοσφαιρική πίεση(ανοικτό δοχείο) χωρίς επιβάρυνση των αντοχών του. Το ζεστό νερό χρήσης το παίρνουμε από έναν ειδικά κατασκευασμένο ανοξείδωτο εναλλάκτη. Περιφερειακά του boiler υπάρχει ισχυρή μόνωση για ελαχιστοποίηση των απωλειών. Αυτή η καινοτόμα κατασκευή παράγει περισσότερο ζεστό νερό ontime και αποφορτίζει το boiler κατά την διάρκεια της νύχτας, δίνοντάς μεγαλύτερο χρόνο ζωής στο ηλιακό.

Όλοι οι λόγοι αυτοί δίνουν την δυνατότητα 10 έτους γραπτής εγγύησης στον ηλιακό.

Η τοποθέτησή του είναι μια πολύ απλή υπόθεση χωρίς επιπρόσθετα μέρη. Επειδή ο λογαριασμός του ρεύματος «καίει» ίσως και περισσότερο από τον ήλιο, τοποθετήστε ένα ηλιακό CL, κόψτε το λογαριασμό του ρεύματος στη μέση και κάντε απόσβεση με το ηλιακό σε ένα χρόνο, λόγω υψηλής απόδοσης και οικονομικής αγοράς, VALUEFORMONEY

Έχει την θέση για τοποθέτηση ηλεκτρικής αντίστασης κατόπιν παραγγελίας.

Μπορεί να λειτουργήσει και σε θερμοκρασίες κάτω τον 0 C°, χωρίς κανένα πρόβλημα, εάν προσθέσουμε στο boiler ειδικό αντιπαγωτικό υγρό.

ΤΥΠΟΣ ΤΙΜΗ
CL 250 465
CL-S-250 545
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ 20
ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΟ 2,2

Οι τιμές είναι λιανικής και επιβαρύνονται με το νόμιμο φπα.