Εύκολη και οικονομική πηγή θέρμανσης

Η σόμπα pellet είναι ο πιο εύκολος και οικονομικός σε αγορά και χρήση τρόπος θέρμανσης ενός χώρου , η αμεσότητα και η απλότητα της, καθώς και η πινελιά ρομαντισμού που προσθέτει στην κατοικία, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, λόγω αύξησης τον καυσίμων, αποτελεί μια ισχυρή εναλλακτική ή κύρια πηγή θέρμανσης , προσφέρουν θέρμανση και θαλπωρή στο σπίτι.
Τι τύπους σόμπες υπάρχουν;
Η σόμπα pellet κατασκευάζεται σε διάφορους τύπους .
• Με σημείο αναφοράς το μέσο μεταφοράς ,σε σόμπα αέρα , σόμπα νερού και σόμπα αέρα και νερού.
• Με σημείο αναφοράς την τεχνολογία , σόμπα αέρα ή νερού με ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα, σόμπα αέρα ή νερού χωρίς ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα.
• Με σημείο αναφοράς το καύσιμο σε σόμπα pellet, σόμπα ξύλου .
• Με σημείο την κάλυψη περισσοτέρων αναγκών σε σόμπα pellet αέρα κουζίνα σε σόμπα pellet νερού κουζίνα και σε σόμπα ξύλου αέρα κουζίνα και τέλος σε σόμπα ξύλου νερού κoυζίνα.
• Με σημείο κάλυψης χώρου σε σόμπα αέρα pellet χώρου ( Angela ) , σόμπα αέρα pellet πολλαπλών χώρων ( Angela plus )
Η Mytherm τα τελευταία χρόνια έχει σε γραμμή παραγωγής πολλούς τύπους από αερόθερμες σόμπες αέρα pellet ( Angela και Angela plus ) και σόμπες νερού pellet ( ioli ) καθώς και σόμπες νέας τεχνολογίας αέρα (Steisy) ή νερού (Toti) χωρίς την απαραίτητη υποστήριξη της λειτουργίας τούς από ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα αλλά και του ηλεκτρικού ρεύματος.
Η σόμπα αέρα pellet Αngela είναι εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά συστήματα λειτουργίας και ασφαλείας για να παρέχει συνεχώς και απρόσκοπτα τις υπηρεσίες της.
Η σόμπα αέρα pellet καναλάτη Αngela plus δύναται να καλύψει πολλαπλούς χώρους , σαλονιού και έως τριών ακόμα χώρων, αφού μπορεί να εξοπλιστεί με ειδικές εξόδους και εύκαμπτα κανάλια μεταφοράς του ζεστού αέρα για θέρμανση απομακρυσμένων χώρων και είναι εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά συστήματα λειτουργίας και ασφαλείας για να παρέχει συνεχώς και απρόσκοπτα τις υπηρεσίες της.
Η σόμπα νερού pellet Ioli είναι εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά συστήματα λειτουργίας και ασφαλείας για να παρέχει συνεχώς και απρόσκοπτα τις υπηρεσίες της θερμαίνοντας την κατοικία μέσω του υδραυλικού δικτύου και θερμαντικών σωμάτων.
Οι νέες σόμπες αέρα και νερού Steisy και Toti είναι νέας τεχνολογίας, παγκόσμιας πατέντας και λειτουργούν χωρίς την απαραίτητη υποστήριξη της λειτουργίας τούς από ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα καθώς και του ηλεκτρικού ρεύματος.