Εύκολη  και οικονομική πηγή θέρμανσης

Η σόμπα ξύλου είναι ο πιο εύκολος και οικονομικός σε αγορά και χρήση τρόπος θέρμανσης ενός χώρου , η αμεσότητα και η απλότητα της, καθώς και η πινελιά ρομαντισμού που προσθέτει στην κατοικία, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, λόγω αύξησης τον καυσίμων, αποτελεί μια ισχυρή εναλλακτική ή κύρια πηγή θέρμανσης , προσφέρουν θέρμανση και θαλπωρή στο σπίτι .
Τι τύπους σόμπες υπάρχουν ?
Οι σόμπες κατασκευάζονται σε διάφορους τύπους.
• Με σημείο αναφοράς το μέσο μεταφοράς , σόμπα αέρα , σόμπα νερού.
• Με σημείο αναφοράς την τεχνολογία, σόμπα αέρα ή νερού με ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα ,σόμπα αέρα ή νερού χωρίς ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα.
Η Mytherm τα τελευταία χρόνια έχει σε γραμμή παραγωγής πολλούς τύπους σε σόμπες ξύλου αέρα και σόμπες ξύλου νερού.
Η σόμπα αέρα ξύλου μπορεί να εξοπλιστεί κατόπιν ζήτησης με ανεμιστήρα χώρου για γρήγορή και καλύτερη διασπορά της θέρμανσης στον χώρο.
Η σόμπα νερού ξύλου μπορεί να εξοπλιστεί κατόπιν ζήτησης με κυκλοφορητή, δοχείο διαστολής ,θερμοστάτη και ηλεκτρικό πίνακα .
Η σόμπα αέρα φούρνος ξύλου είναι μια πρακτική λύση θέρμανσης και μαγειρέματος και μπορεί να εξοπλιστεί κατόπιν ζήτησης με ανεμιστήρα χώρου για γρήγορή και καλύτερη διασπορά της θέρμανσης στον χώρο.
Η σόμπα νερού φούρνος ξύλου είναι μια πρακτική λύση θέρμανσης και μαγειρέματος και μπορεί να εξοπλιστεί κατόπιν ζήτησης με κυκλοφορητή, δοχείο διαστολής ,θερμοστάτη και ηλεκτρικό πίνακα .
Η σόμπα νερού ξύλου Verginα είναι εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα υδραυλικά (κυκλοφορητή, δοχείο διαστολής ,θερμοστατική βαλβίδα ) ηλεκτρονικό πίνακά και ηλεκτρικά συστήματα λειτουργίας και ασφαλείας για να παρέχει συνεχώς και απρόσκοπτα τις υπηρεσίες της, θερμαίνοντας την κατοικία μέσω του υδραυλικού δικτύου και θερμαντικών σωμάτων.