Εύκολη  και οικονομική πηγή θέρμανσης

Η σόμπα θέρμανσης είναι ο πιο εύκολος και οικονομικός σε αγορά και χρήση τρόπος θέρμανσης ενός χώρου , η αμεσότητα και η απλότητα της, καθώς και τη πινελιά ρομαντισμού που προσθέτει στην κατοικία, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια, λόγω αύξησης τον καυσίμων, αποτελεί μια ισχυρή εναλλακτική ή κύρια πηγή θέρμανσης , προσφέρουν θέρμανση και θαλπωρή στο σπίτι.
Τι τύπους σόμπες υπάρχουν ?
Η σόμπα pellet και σόμπα ξύλου κατασκευάζονται σε διάφορους τύπους .
• Με σημείο αναφοράς το μέσο μεταφοράς σε, σόμπα αέρα , σόμπα νερού.
• Με σημείο αναφοράς την τεχνολογία , σόμπα αέρα ή νερού με ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ηλεκτρικό ρεύμα , σόμπα αέρα ή νερού χωρίς ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ηλεκτρικό ρεύμα .
• Με σημείο αναφοράς το καύσιμο σε σόμπα pellet , σόμπα ξύλου.
• Με σημείο την κάλυψη περισσοτέρων αναγκών σε σόμπα pellet αέρα κουζίνα σε σόμπα pellet νερού κουζίνα και σε σόμπα ξύλου αέρα κουζίνα και τέλος σε σόμπα ξύλου νερού κουζίνας.
• Με σημείο κάλυψης χώρου σε σόμπα χώρου (Angela), σόμπα πολλαπλών χώρων (Angela plus)
Η Mytherm εδώ και πολλά χρόνια έχει σε γραμμή παραγωγής πολλούς τύπους από αερόθερμες σόμπες pellet και σόμπες νερού pellet καθώς και σόμπες νέας τεχνολογίας αέρα ή νερού, χωρίς την απαραίτητη υποστήριξη της λειτουργίας τούς από ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα καθώς και του ηλεκτρικού ρεύματος.
Επίσης η εταιρία Mytherm τα τελευταία χρόνια διαθέτει στην αγορά πολλούς τύπους από σόμπες αέρα ξύλου και από σόμπες ξύλου νερού και σόμπες μικτής χρήσης θέρμανσης και κουζίνας .