Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Ο Υβριδικός ηλιακός λέβητας νερού NOVASOL είναι ένας παγκόσμια καινοτόμος Υβριδικός ηλιακός λέβητας , διαθέτει ένα έως δύο ανοξείδωτους εναλλάκτες για σύνδεση με ηλιακούς συλλέκτες και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και ένα χάλκινο (κατόπιν ζήτησης), για σύνδεση με αντλία θερμότητας ( split ) – γεωθερμία. Επίσης διαθέτει έτοιμες παροχές για τοποθέτηση ηλεκτρικών αντιστάσεων, εάν αυτό καταστεί επιθυμητό και αντλία θερμότητας – Monoblock – μπορεί να συνδυαστεί με καυστήρα πετρελαίου, pellet ,αερίου ,βιομάζας και κατόπιν παραγγελίας με καύσιμο ξύλο.
Οποιουδήποτε τύπου λέβητα και εάν επιλέξουμε, θα έχουμε ιδανική και οικονομική θέρμανση, με υψηλή απόδοση και άφθονο ζεστό νερό, για να εκμεταλλευόμαστε στην πράξη, χειμώνα – καλοκαίρι, την ενέργεια που απορροφούμε από τον ήλιο.

Είναι η ιδανική λύση για θέρμανση και παράλληλα παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.
Κατασκευάζουμε Υβριδικό Ηλιακό λέβητα νερού τύπος S για επαγγελματικούς χώρους με μεγάλες ανάγκες για ζεστό νερό χρήσης π.χ. ξενοδοχεία ,γυμναστήρια κ.λ.π. χωρίς πολύπλοκα και κοστοβόρα συστήματα διαχείρισης, χωρίς μεγάλες απώλειες ενέργειας στην διαδρομή και την μόχλευση έμμεσων αποδόσεων, αλλά με απίστευτη απλότητα και αμεσότητα.

Ο Υβριδικός ηλιακός λέβητας νερού NOVASOL είναι ένα πρωτοποριακό παγκόσμιο καινοτόμο σύστημα, απάντηση στις ανάγκες της εποχής για οικονομία, χαμηλούς ρύπους,άμεση εναλλαγή καυσίμου (ανασφάλεια με τα υπάρχοντα πετρελαίου ,αέριο ,ηλεκτρικό ρεύμα ) με βάση τη χρήση δωρεάν ηλιακής ενεργείας . Eίναι ο πρώτος Υβριδικός ηλιακός λέβητας με πολύ υψηλή απόδοση και μεγάλη οικονομία έως 80 % και 100% κάλυψη σε πλήρη εφαρμογή.